Kosár: Jelenleg üres
Keresés
 
Termék adatlap

Komplex probiotikum étrend-kiegészítő kapszula


4.550 Ft

Testünkben húszszor több baktérium található mint sejt, és a testünkben lévő baktériumok mennyisége meghaladja a Földön valaha élt emberek számát. A probiotikumokat gyakran “barátságos” baktériumoknak nevezzük, és ezek a jótékony baktériumok általában az emésztőrendszerben találhatók meg. A jótékony baktériumok használata évezredekre nyúlik vissza, egészen a nomád törzsekig, akik rendszeresen fogyasztottak baktériumokkal erjesztett tejet. Az egészséges emésztőrendszer 1,8 kg  baktériumot tartalmaz, aminek 85%-a lactobacillus, 15%-a coliform baktérium. Azonban a tipikus vastagbél baktériumflóra olyan eltorzulttá válhat, hogy ez az arány teljesen megfordulhat. A jótékony baktériumok nagyon fontosak a megfelelő emésztéshez, valamint az élesztőgombák és egyéb kórokozók elszaporodásának megelőzéséhez és a K-vitamin felszívódásához.

Kiszerelés: 60 db kapszula

A probiotikum komplex előnyei:

Antibiotikus terápiát követően - az antibiotikumok használata felborítja a természetes egyensúlyt, így probiotikumok használata gyakran javasolt az egyensúly visszaállítása érdekében.

Antimikróbás hatás - használata különösen ajánlott candidiasisban, szájpenészben, ételmérgezésben vagy hasmenésben.

Emésztés - a belek baktériumflórájának megváltozása az irritábilis bélszindrómában szenvedőkéhez hasonló tüneteket okozhat. A probiotikumok olyan fehérjék emésztéséhez járulnak hozzá, amik számos, kedvező hatású anyag termelésében vesznek részt, mint az enzimek, B-vitaminok és az antibiotikumok.

Keringés - elősegítik a koleszterinszint csökkentését.
Méregtelenítés - elősegíthetik a szervezet számára kártékony anyagok eliminálását.

Hatóanyagok:

Probiotikum:

Lactobacillus  acidophilus  és  Bifidobacterium  bifidum - ezek a legfontosabb elemei egy egészséges emésztőrendszernek, a bifidobacterium az első ami egy csecsemő beleiben megjelenik. Elősegítik a növekedést, a laktóz emésztését, fokozzák az ásványi anyagok felszívódását, segítik az antimikróbás hatásokat, serkentik az immunvédekezést és csökkentik a koleszterin szintet. 

 

Prebiotikum:
Frukto-oligoszaharidok (FOS) - közkeletű nevén prebiotikum, számos kutatás foglalkozott a probiotikumokra kifejtett szerepével. Szerkezetük stabil marad savas környezetben is, így változatlan formában jutnak le a vastagbélbe, ahol elősegítik a jótékony hatású baktériumok növekedését és szaporodását.

Probiotikum + Prebiotikum = SZIMBIOTIKUM

 

Napi ajánlott mennyiség: 2 db kapszula.

Hatóanyag tartalom a napi adagban: 4 milliárd élő organizmusa a lactobacilus acidophilus,  200 millió bifidobacterium bifidum, prebiotikus frukto oligoszacharidok 200mg.

 

Miért válasszam a Natures Aid Probiotikum komplexet?

A Natures Aid Probiotikum Komplex a prebiotikumokat és probiotikumokat kombinálva egy úgynevezett szimbiotikumot alkot. Ez a kombináció, tudományos kutatások alapján, hatékonyabb mint egy hagyományos probiotikum.

Minden kapszula 2 milliárd élő organizmust tartalmaz a leghatékonyabb baktériumtörzsekből, a Lactobacillus acidophilusból és a Bifidobacterium bifidumból, valamint 100 mg frukto-oligoszaharidot.

A terméket az Egyesült Királyságban a legkorszerűbb, GMP (good manufacturing practice, kiváló gyártási gyakorlat) szabvány alapján épült létesítményünkben gyártjuk.

A terméket vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják, tejtermékmentes.

Ellenjavallatok/figyelmeztetések

Antibiotikumokkal való együttes szedésekor a probiotikumok semlegesítését megelőzendő, néhány órás különbséggel kell bevenni őket. A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Hűvös száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne szedje, ha bármely összetevőjére túlérzékeny!

References:

novo.clinicaperformance.com.br/userupload/432/File/anti_aging/Probiotics prebiotics and synbioticsapproaching a definition.pdf

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18461293

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17311979

Probiotics, prebiotics, and synbiotics. 

de Vrese M, Schrezenmeir J. Adv Biochem Eng Biotechnol. 2008; 111:1-66.


Probiotics for the prevention of pediatric antibiotic-associated diarrhea.
Johnston BC, Supina AL, Ospina M, Vohra S. Cochrane Database Syst Rev. 2007 Apr 18; (2):CD004827. Epub 2007 Apr 18.
Effects of probiotic bacteria on diarrhea, lipid metabolism, and carcinogenesis: a review of papers published between 1988 and 1998.
de Roos NM, Katan MB. Am J Clin Nutr. 2000 Feb; 71(2):405-11.
Probiotics for children with diarrhea: an update.
Guandalini S. J Clin Gastroenterol. 2008 Jul; 42 Suppl 2:S53-7.
Use of probiotics in children with acute diarrhea.
Szajewska H, Mrukowicz JZ. Paediatr Drugs. 2005; 7(2):111-22.
 

Kiemelt ajánlatunk
2011 NetPharma Kft. Minden jog fenntartva!