Kosár: Jelenleg üres
Keresés
 
Termék adatlap

Kálciumot, magnéziumot és D3 vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta


3.950 Ft

A kálcium egy nélkülözhetetlen ásványi anyag, mely szükséges az egészséges csontok és az erős fogak fenntartásához. Kálciumhiány az egyik leggyakoribb ásványi anyag hiány a női szervezetben. Magnéziumra szükség van a csontok képződéséhez, a fehérjék és zsírsavak keletkezéséhez. A megfelelően összeállított termékekben mennyisége általában a naponta szükséges kálciummennyiség fele. A magnézium úgy is ismert, mint a stresszellenes ásványi anyag. D3-vitamin egy olyan anyag, amely használata táplálékkiegészítő termékekben mostanában terjedt el. Ugyanakkor a kálcium és magnézium D vitamin hiányában nem tud megfelelően beépülni a csontokba.

Kiszerelés: 90 db tabletta

Kálcium, Magnézium és D3-vitamin előnyei:

Csontritkulás - a felnőtt csontok kálciumtartalmának a 20%-a "cserélődik ki" minden évben, így a kálcium és magnézim rendszeres pótlása elengedhetetlen a csontsűrűség fenntartásának érdekében.

Osteoarthritis - készítményeink egyértelműen fontosak a “kopásos” arthritisben, mert segítik megerősíteni a csont szerkezetét.

Változókor - a változókorban lévő nőkben nagyobb eséllyel alakul ki szív- és érrendszeri megbetegedés, valamint csontritkulás. Azok a változókoron átesett nők, akiknél nagy valószínűséggel alakul ki alacsony magnéziumszint, hajlamosabbak a vérrögképződésre, és a gyakorta megjelenő energiahiány miatt az elhízásra. 

Szívünk egészsége - a kálcium segít a szabályos szívverés fenntartásában, a magnézium elősegíti a szív- és érrendszer egészségének megörzését, valamint a szívinfarktus megelőzését.

Álmatlanság - Kálciumról bebizonyosodott, hogy jó hatással van az álmatlanságra. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy a lefekvés előtt elfogyasztott tej segít az alvásban.

Idegrendszer - mind a kálcium, és a magnézium is fontos az izmok, idegek, és ideg impulzusok megfelelő működéséhez. A megfelelő magnéziumellátottság csökkenti a depresszióra való hajlamot.

Összetevők:

Kálcium - segít a szervezet vas metabolizmusában, és létfontosságú a csontok és fogak kialakulásában. A megfelelő kálcium szint fenntartása megelőzi a hiánybetegségek, mint az angolkor és az osteomalacia ( egy olyan betegség, mely a csontok felpuhulásával jellemezhető) kialakulását.

Magnézium - szükséges a kálcium, C-vitamin, valamint a nátrium, kálium és foszfor anyagcseréhez. Szintén fontos a vércukor energiává való átalakulásában, és jelen tudásunk szerint megelőzi a kálcium lerakódását a vesékben. A megfelelő magnéziumszint esetén kisebb a szívinfarktus előfordulásának valószínűsége.

D3-vitamin - fő szabályzója a kálcium egyensúly fenntartásának a szervezetben. D-vitamin különösen fontos a csontvázrendszer kialakulásában, valamint a csontok mineralizációjában.

 

Napi ajánlott mennyiség: 2db  tabletta.

Hatóanyag tartalom a napi adagban:, kálcium 800mg (100%RDA*), magnézium 400 mg (107%RDA*)D3 vitamin 20 mcg (400%RDA*).

*RDA: Felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

 

Miért válasszam a Natures Aid Kálcium, Magnézium és D3-vitamin készítményét?

Minden Natures Aid Kálcium, Magnézium és D3-vitamin tabletta 400 mg kálciumot, 200 mg magnéziumot, és 400 NE D3-vitamint tartalmaz. Naponta két tablettát vegyen be, hogy a javasolt napi 800 mg kálcium bevitelt fedezze. 
A terméket vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.

Figyelmeztetések

A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Hűvös száraz helyen, kisgyermekektől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne szedje, ha bármely összetevőjére túlérzékeny!

References

  1. Eastell R, Boyle IT, Compston J, et al. Management of male osteoporosis: Report of the UK Consensus Group. Qjm 1998; 91:71.
  2. Peters KM (Hrsg). Knochenkrankheiten. Darmstadt: Steinkopff 2002, 45 
  3. Randell A, Sambrook PN, et al. Direct clinical welfare costs of osteoporotic fractures in elderly men and women. Osteoporos Int 1995; 5: 427
  4. Kanis JA, Delmas P, Burckhardt P. Guidelines for diagnosis and management of osteoporosis. The European Foundation of Osteoporosis and Bone Disease. Osteoporos. Int 1997; 7: 390
  5. Cooper C, Atkinson EJ, et al. Incidence of clinically diagnosed vertebral fracture: a population-based study in Rochester, Minnesota, 1985-89. J Bone Min Res 1992; 7: 221.
  6. Delmas PD, van de Langerijt L, Watts NE, et al. Underdiagnosis of vertebral fracture is a worldwide problem: the IMPACT study. J Bone Min Res 2005; 20: 557.
 

Kiemelt ajánlatunk
2011 NetPharma Kft. Minden jog fenntartva!